N+ LLOGUERS

Des de fa 12 anys N+Lloguers by Homegroup treballa per satisfer les necessitats dels seus clients i garantir d'aquesta manera l'eficàcia en la gestió immobiliària, prequè a Homegroup som plenament conscients que el lloguer d'un immoble és una de les decisions més importants, i per això no escatimem esforços per assessorar-lo com vostè es mereix.

A les nostres oficines hi trobarà informació clara, atractiva i un tracte personalitzat, honest i prefossional, que arribarà a generar un alt grau de confiança. També ens encarguem de formalitzar tots els tràmits de necessaris, així com d'assessorar-lo en quasevol aspecte relacionat amb el seu nou habitatge, sigui jurírid, tècnic, administratiu o patromonial.

Per millorar tots aquests serveis, N+Lloguers by Homegroup incorpora un nou departament dedicat exclusivament al lloguer on els nostres clients podran optar a un complet servei EXPRES per tenir claus en mà en nomès 24/48 hores.

Al cap i la fi tots busquem una millor qualitat de vida, ja sigui pel que fa a l'entorn, la situació estratègica o la superficie de l'habitatge.