QUI SOM

Som un grup empresarial dedicat al sector immobiliari de manera integral. Amb diversos satèl·lits corporatius que representen HOME GROUP, N+LLOGUERS, ASSEGURA'T, RENOVA'T, FINANÇA'T i WHERE IS MY FLAT.

HOME GROUP

Nosaltres si venem. Amb més de 10 anys d'experiència a l'esquena, comptem amb una cartera de clients de més de 1000 compradors potencials i una entrada de 90 nous clients per mes, tenim tots els suports de publicitat per poder invertir en la seva casa, assessors comercials realitzant únicament visites per el seu pis res més.

NOMÉS LLOGUERS

Especialistes en arrendaments. Un equip de vendes dedicat només a llogar i que dóna la mateixa importància a les vivendes de lloguer, donant màxim servei a l'inquilí i oferint clients solvents al propietari. Assegurances de lloguer, si no li paguen, se li adelanta el pagament, cobreix desauci, danys, etc. Podem saber si el llogater ha tingut problemes en altres vivendes, CERTIFICAT. 

ASSEGURA'T

De la força d'un grup immobiliari neix ASSEGURA'T; amb els preus més competitius, perquè cada pòlissa està ajustada al seu perfil i a les característiques de la seva llar. El lloguer o compra d'un habitatge és la inversió més important de la gran majoria de les famílies. ASSEGURA'T és l'assegurança de la llar que garanteix un servei professional que es farà càrrec de la reparació de l'habitatge en cas que aquest pateixi un dany, total o parcial.

RENOVA'T

Compri, i dissenyi al seu gust i pagui només el 50%, amb garantia de 10 anys. La idea més innovadora en la qual el client comprador pot comprar un habitatge completament a reformar i pagar només el 50% del cost de la mateixa, amb un projecte audiovisual en 3D de com seria l'habitatge.

FINANÇA'T

Hipoteques a mesura. Ens encarragem de gestionar tot el necesari per poder tramitar la millor hipoteca del mercat. Benificiïs dels nostres acords per volum amb centres hipotecaris de les millors entitats, nacionals e interncionals. Amb FINANÇA'T, pagará menys a fi de mes.

Aprofitis dels convenis de Homegroup faci hipoteques des de 0,89 cèntims Euríbor.