N+LLOGUERS

Des de fa 12 anys N+Lloguers by Homegroup treballa per satisfer les necessitats dels seus clients i garantir d'aquesta manera l'eficàcia en la gestió immobiliària, perquè a Homegroup som plenament conscients que el lloguer d'un immoble és una de les decisions més importants, i per això no escatimem esforços per assessorar-lo com vostè es mereix.

A les nostres oficines hi trobarà informació clara, atractiva i un tracte personalitzat, honest i professional, que arribarà a generar un alt grau de confiança. També ens encarreguem de formalitzar tots els tràmits de necessaris, així com d'assessorar-lo en qualsevol aspecte relacionat amb el seu nou habitatge, sigui jurídic, tècnic, administratiu o patromonial.

Per millorar tots aquests serveis, N+Lloguers by Homegroup incorpora un nou departament dedicat exclusivament al lloguer on els nostres clients podran optar a un complet servei EXPRES per tenir claus en mà en nomès 24/48 hores.

Al cap i la fi tots busquem una millor qualitat de vida, ja sigui pel que fa a l'entorn, la situació estratègica o la superficie de l'habitatge.

A N+Lloguers posem a la seva disposició una àmplia oferta d'immobles que, de ben segur, satisfaran les seves necessitats i expectatives més exigents, i si no el troba, nosaltres el busquem i el trobem, amb aixo es basa la confiança i el nostre secret.

El nostre sistema ALL in ONE és infal·lible, tenint accés a tots els immobles de la zona, amb un seguiment exhaustiu de les seves necessitats, automàtic i actualitzat de tota la informació del seu futur habitatge.

Resposta immediata, el sistema EXPRES i ALL in ONE li garantim en cada moment la disponibilitat del seu nou habitatge escollit, serà controlat sovint al moment i sempre en menys de 24h per realitzar la reserva garantint la seva adquisició.

Assessorament personal en tot moment del procés de negociació i elaboració del contracte d'arrendament, perquè per nosaltres la seva confiança i tranquil·litat és el més important.

Vol llogar el seu immoble?

T'estem buscant!