Els habitatges singles, les preferides dels joves

2017-01-23

Les preferències en el sector immobiliari van canviant segons va canviant l'entorn i els costums de les persones, un cas molt actual és el que està succeint ara amb la nous habitatges estil single que són espais petits però acollidors i s'han convertit en l'opció de habitatge favorita entre els joves que desitgen independitzar però sense perdre la seva privacitat.

Antigament, fins i tot encara podem veure-ho, era comú que els joves entre 25 i 30 anys o en edats universitàries compartissin pis amb altres persones per alleujar despeses que moltes vegades assumien també els seus pares, però a dia d'avui la preferència d'aquests joves ha canviat i abans de compartir pis prefereixen donar prioritat a la seva privacitat encara que això suposi viure en un espai més reduït.

És per aquest motiu que els anomenats pisos per a singles són l'última moda per als pisos de lloguer a Barcelona, ​​una ciutat que acull moltíssims estudiants o joves que s'acaben d'independitzar i desitgen viure al centre de la ciutat.

Com són els pisos single?

Bàsicament són espais petits d'uns 50 i 60 m2 d'una o dues habitacions com a màxim, el saló i la cuina solen estar dins el mateix espai, els dormitoris estan separats per una porta corredissa o per panells separadors, la banyera s'ha canviat per un plat de dutxa i la preferència són els grans finestrals que omplin l'estada de llum natural, que al seu torn produeix la sensació que l'espai és molt més ampli del que realment és.

Es pot dir que els pisos single són com una mena de loft reduït.

Aquest tipus de pisos de lloguer a Barcelona a l'estar pensats per a ser habitats per una sola persona redueix costos a l'hora de condicionar-així que el seu preu no hauria de ser excessiu, ja que precisament el que busquen els joves interessats a llogar un pis single és que sigui assequible i puguin assumir la renda amb el sou d'una sola persona. S'espera que la demanda d'aquest tipus de pis de lloguer a Barcelona continuï creixent en els propers anys.